Hydrauliktekniker

Nyköping

 

Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Jobbar du idag med hydraulik men är sugen på något nytt? Då kan du vara den vi söker!

Du kommer arbeta på vår lastbilsverkstad i Nyköping. Tillsammans möter ni kunden och ser till att kundens besök i vår verkstad blir så kort och korrekt som möjligt.

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medansvarig.

Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling. 

 

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:

ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

relevant utbildning

mångårig erfarenhet av hydralikarbete är ett krav

erfarenhet av arbete med påbyggnation, kran eller lastväxlare på lastbil är meriterande

datorvana

goda kommunikativa egenskaper

ett gott kundbemötande

körkort B (ett krav), samt C och D är meriterande.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Nyköping.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "Hydrauliktekniker Nyköping". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Conny Gustavsson, conny.gustavsson@rejmes.se, 0150-34 97 33.  

 

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

 

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping.