Lastbilsmekaniker

Katrineholm

 

Är du en driven mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Du kommer arbeta på vår lastbilsverkstad i Katrineholm. Tillsammans möter ni kunden och ser till att kundens besök i vår verkstad blir så kort och korrekt som möjligt. 

Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling. 

Som mekaniker på Rejmes kommer du få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

 

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:

ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

 relevant utbildning

 flerårig erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

datorvana

goda kommunikativa egenskaper

ett gott kundbemötande

körkort B (ett krav), samt C och D är meriterande

 

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Vi är ett företag i ständig förändring och jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medansvarig.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Katrineholm.

Du skickar din ansökan och CV till jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Katrineholm". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Conny Gustavsson, conny.gustavsson@rejmes.se, 0150-34 97 33.  

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 24 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

 

Tage Rejmes i Örebro Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 70 anställda och finns representerat i Örebro, Askersund, Katrineholm, Lindesberg och Nyköping.