Mekaniker

Linköping

 

Är du en driven tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker.

Du kommer jobba på vår helt nybyggda lastbilsanläggning i Linköping. Alltså på Sveriges mest moderna lastbilsverkstad! 

 

Öppet hus 16 maj

Är du nyfiken på att veta mer om jobbet som mekaniker, vår anläggning eller oss som arbetsgivare är du välkommen på Öppet hus 16 maj. Du hittar oss på Idögatan 20 mellan kl. 17-19. Varmt välkommen!

 

Målsättningen är att bli en 100-procentig leverantör av kundanpassade transportlösningar och kompletta serviceerbjudanden med konceptet ”One Stop Service”. Nu söker vi en duktig tekniker som vill jobba hos oss och bli en del av framtiden inom Rejmes Lastvagnar.

Tungtekniker på Rejmes får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

 

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:

  • ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
  • relevant utbildning
  • erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
  • datorvana
  • goda kommunikativa egenskaper
  • ett gott kundbemötande
  • körkort B (ett krav). C och D är meriterande
  • Kompetens inom hydraulik, däck eller svets/smide är meriterande

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter bl.a. genom Volvos egen utbildningsskola.

 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Linköping.

Du skickar din ansökan till jobb@rejmes.se. Märk din ansökan med "Lastbilsmekaniker Linköping". Urval och intervjuer sker löpande.

Har du frågor kontaktar du platschef Peter Ström, peter.strom@rejmes.se, 013-20 35 44.   

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

 

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala