Volvo FH I-park cool aerodynamics

Håll både lasten och dig själv sval i värmen!

Regelbunden service av kylaggregat är en förutsättning för att säkerställa en intakt kylkedja från producenten hela vägen till slutkonsumenten. Vi erbjuder olika servicealternativ med målet att hålla din transport rullande med så få oplanerade driftstopp som möjligt. 

 

AC-kontroll

Det är även dags att börja tänka på kylan i hytten så du kan hålla dig sval när värmen kommer. Boka in en tid för översyn av din AC-anläggning.

 

Välkommen med din bokning!

Mobil kyla

Mobil kyla innebär att transportera kylda eller frysta varor när de är på väg. Det kan vara i fordon som transportbilar eller lastbilar, där det är viktigt att hålla rätt temperatur för att varorna inte ska försämras. Den viktiga "kylkedjan" från tillverkare till konsument får inte brytas. Om kylan inte fungerar ordentligt kan det leda till höga kostnader om varorna förstörs under transporten.

 

Rejmes Lastvagnarhjälper till med alla modeller och varumärken. Våra kyltekniker installerar, reparerar och utför underhåll. Vi erbjuder också årliga kontroller och serviceavtal för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Kylaggregat

Vi tar hand om alla olika märken av kylaggregat som finns på marknaden. Vår certifierade expertis inom mobil kyla innebär att vi hanterar allt från akuta reparationer och service till regelbundet underhåll och årliga kontroller. Vid akuta situationer är vi också snabba med att felsöka för att minimera eventuella driftstopp.

 

På Rejmes Lastvagnar tar vi hand om kylutrustningen i fordonet på alla våra fullserviceanläggningar.


Kontakta oss
 

Ring oss. Skicka e-post till oss. Eller besök oss. Att kontakta oss är enkelt. Här hittar du information om våra anläggningar.