Välkommen hem

Volvo Connect

Förenkling av din dagliga verksamhet.
 

Oavsett om du kör din egen lastbil eller hanterar en hel vagnpark kan du nu koppla samman affärskritiska delar av din verksamhet på helt nya sätt. Allt på samma ställe, med bara en inloggning och en vy. Volvo Connect är gränssnittet för dina digitala tjänster. Se det som din digitala bas för en lönsammare transportverksamhet.

Din tillgänglighet

Få större kontroll och sinnesro genom att veta att dina lastbilar är i bra skick och redo för nya uppgifter. Volvo Connect ger dig tillgång till en rad tjänster som ger ökad tillgänglighet. Exempel: Du får en översikt över status för alla dina tillgångar, inklusive varningar och aviseringar. Se alla servicebesök du har planerat och bokat. Enkel rapportering av problem med tillgångarna. Och mycket mer.

Din produktivitet

Få information som hjälper dig se till att din verksamhet ligger i framkant. Volvo Connect innehåller olika vagnparkstjänster. Ett exempel är Dynafleet Positionering, som ger dig en realtidsöversikt över varje lastbils position och status. Du kan enkelt hålla koll på dina lastbilar och transportrelaterade tillgångar.

Ditt resultat

Se detaljerna i helheten och få en smidigare, bättre koordinerad och mer produktiv verksamhet. Volvo Connect ger dig tillgång till prestandaförbättrande tjänster som Dynafleet Bränsle och Miljö. Med den kan du enkelt följa upp bränsleförbrukningen över tid och coacha förarna att bli bättre på att köra bränslesnålt.

Allt som räknas. I samma vy.
 

Alla dina lastbilar, aktiviteter och erfarenheter. Samlade i ett enda digitalt gränssnitt. Genom att ta ett helhetsgrepp om din verksamhet kan Volvo Connect hjälpa dig att spara tid, jobba effektivare och få bättre insikt i det som är viktigast. Vilket i sin tur hjälper dig att förbereda, planera och förbättra. Därmed kan du ta din tillgänglighet, effektivitet och produktivitet till nya höjder.

Stöd för hela din verksamhet
 

Det rena och intuitiva gränssnittet är lätt att navigera i. Så snart du loggar in får du en översikt över den information och de tjänster som är viktigast för dig. Du kan också se mer detaljerad information med bara ett klick eller två. Volvo Connect är flexibelt och anpassningsbart. Det kan skräddarsys efter dina behov och preferenser. Det är helt upp till dig.

Det här är Volvo Connect

Kundportal

Tänk på Volvo Connect som ett kontrollcenter för din organisation. Kundportalen är arbetsytan där du kan se tjänsternas fulla potential. Användarna får rollbaserad åtkomst så att alla kan dra nytta av fördelarna. Allt ifrån lastbilsägare till vagnparksansvariga, förare, speditörer och administratörer. En personanpassad instrumentpanel ger en översikt över den information och de tjänster som är mest relevanta för varje person. Gör varje dag enklare, smartare och smidigare för alla.

Marketplace

Butiken för digitala tjänster i Volvo Connect nås enkelt via Marketplace. Där visas digitala tjänster från såväl Volvo Lastvagnar som utvalda partners. Längre fram kommer du att kunna beställa och aktivera tjänster från ett ständigt växande urval – här.

Volvo Connect-appen

Volvo Connect, ett avancerat verktyg i din hand. Du får åtkomst till kraftfulla analysverktyg, information om dina tillgångar och förartider. Du kan också hantera flera vagnparker och skicka snabbmeddelanden, allt från ett intuitivt och lättanvänt gränssnitt.

Utvecklarportal

Utvecklarportalen gör att Volvo Connect hela tiden kan bli bättre och bättre ju mer det används. Här kommer nya och innovativa tjänster att dyka upp. Samtliga utvecklade av utvalda partners och andra aktörer.

Kontakta oss

Ring oss. Skicka e-post till oss. Eller besök oss. Att kontakta oss är enkelt. Här hittar du information om våra anläggningar.