Tillförlitliga. Slitstarka. Prisvärda.

Volvo Original bytesdelar

Känn dig lika säker som när du använder Volvo Originaldelar, men till ett lägre pris - samtidigt som du minskar din påverkan på miljön. Våra delar återtillverkas till nyskick på fabrik och resultatet blir utbytesdelar av samma höga kvalitet som nya delar. Du kan vara säker på att våra delar lever upp till samma garanti som de nya delarna.

  • Mer kostnadseffektivt än nya delar
  • Alltid uppdaterade enligt de senaste tekniska specifikationerna
  • Samma garantivillkor som Volvo Originaldelar
  • Mindre tid krävs i verkstaden jämfört med en reparation
  • Samma höga kvalitet och prestanda som en ny reservdel
  • Minskad miljöpåverkan

Upptäck hur returnerade stommar blir Volvo bytesdelar

Genom denna process får de returnerade stommarna ett nytt liv och blir till högkvalitativa bytesdelar som motsvarar Volvo Originaldelar.

Rätt val för miljön

Jämfört med att tillverka nya delar kan slitdelar renoveras med upp till 85 % mindre material och upp till 80 % mindre energi. När du väljer Volvo Original Bytesdelar så fattar du alltså inte bara rätt beslut för din lastbil – du fattar också rätt beslut när det gäller miljön.

De delar du behöver

Vårt utbud av Volvo Bytesdelar är ett av marknadens största. Du hittar allt från insprutare, styrenheter och kopplingssatser till motorer, växellådor, turbokompressorer och dieselpartikelfilter (DPF) – alltid till ett förmånligt pris och med en kvalitet du kan lita på.

Testade. Och testade igen.

Hos oss börjar kvalitetssäkringen så fort vi tar emot en slitdel. Vi demonterar delen, rengör den och undersöker noggrant alla dess komponenter. Vi byter ut lager, tätningar, borstar och andra delar med helt nya Volvo Originaldelar. Därefter bearbetas komponenterna för att säkerställa att de uppfyller alla tekniska krav och uppgraderas till de senaste specifikationerna. Slutligen testas varje Volvo Bytesdel innan den lämnar fabriken. När delarna monteras görs det av våra Volvomekaniker i Volvoverkstäderna för att säkerställa att allt utförs på ett korrekt sätt.

Kontakta din Volvoåterförsäljare

Din lokala Volvoåterförsäljare finns här för att hjälpa dig – med allt från att hitta rätt delar till att reparera eller serva din lastbil.

Ring oss – eller sväng ännu hellre förbi.